mudintercargotravel.com Uncategorized Uw specialist in auto importeren uit Duitsland – Van Leersum & Zn B.V.

Uw specialist in auto importeren uit Duitsland – Van Leersum & Zn B.V.


auto importeren duitsland

Denkt u erover om een auto uit Duitsland te importeren? Het importeren van een auto uit Duitsland kan een aantrekkelijke optie zijn vanwege het ruime aanbod, lagere prijzen en soms betere specificaties. Bij Van Leersum & Zn B.V. helpen we u graag bij het importeren van uw droomauto uit Duitsland.

Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om een auto uit Duitsland te importeren. Een van de belangrijkste redenen is de prijs. Vaak zijn auto’s in Duitsland goedkoper dan in Nederland, waardoor u aanzienlijk kunt besparen op de aanschafkosten. Daarnaast is het aanbod in Duitsland vaak groter, waardoor u meer keuze heeft en wellicht uw ideale auto kunt vinden.

Bij het importeren van een auto uit Duitsland zijn er echter wel een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Zo krijgt u te maken met verschillende regelgeving en procedures, zoals de BPM-aangifte, RDW-keuring en eventuele aanpassingen aan de auto om deze geschikt te maken voor gebruik in Nederland.

Bij Van Leersum & Zn B.V. hebben we jarenlange ervaring met het importeren van auto’s uit Duitsland. Wij kunnen het gehele importproces voor u verzorgen, van het zoeken naar de juiste auto tot aan de aflevering bij u thuis. Onze experts begeleiden u stap voor stap en zorgen ervoor dat alles volgens de geldende regelgeving verloopt.

Wilt u meer weten over het importeren van een auto uit Duitsland en wat Van Leersum & Zn B.V. voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek. Wij staan klaar om uw droomauto werkelijkheid te laten worden!

Begin nu met het importeren van uw auto uit Duitsland!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.